• vin. sept. 30th, 2022

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Președintele CJD și PSD, Corneliu Ștefan, prezent alături de parlamentarii PSD Dâmbovița la inaugurarea grădinițelor de la Răzvad și Văcărești

Byadminstefan

sept. 6, 2022

În debutul noului an școlar, la Văcărești a fost inaugurată o nouă grădiniță! La acest eveniment a participat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan. Acesta a fost însoțit de către vicepreședinții CJD, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, a administratorului public Cristian Avanu, a parlamentarilor PSD Dâmbovița, Carmen Holban, Radu Popa, a secretarului de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, dar și a locuitorilor comunei Văcărești. Copiii dar și părinții lor au  fost cei mai fericiți pentru că o grădiniță frumoasă, modernă și bine utilată.

„Un început de an școlar cum nu se poate mai potrivit! În această dimineață, la Văcărești am inaugurat o nouă grădiniță de care se vor bucura zeci de copii din comună.  Investiția realizată de administrația condusă de primarul Romică Stoica era mai mult decât necesară pentru întreaga comunitate. Felicitări pentru această realizare, iar celor mici le dorim să se bucure sănătoși de tot ce le oferă noua lor grădiniță’’ a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

De asemenea, și la Răzvad a fost inaugurată o nouă grădiniță. Primarul localității, Emanuel Spătaru a transmis că meritul este a întregii echipe pe care o coordonează la Primăria Răzvad, iar acest proiect a fost realizat prin fonduri de la bugetul local.

Au fost prezenți la momentul deschiderii președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședintele CJD, Luciana Cristea, deputații PSD Dâmbovița, Carmen Holban și Ionuț Vulpescu, inspectorul școlar general al ISJ Dâmbovița, prof. Ileana Nicolaescu.

 

,,Una dintre  mai bune investiții pe care o putem face este cea în educația copiilor noștri. De altfel, cred că acesta trebuie să fie printre primele obiective din agenda unui primar.

 

Sunt deosebit de bucuros să văd că, la Răzvad, Emanuel Spătaru, alături de echipa din primăria pe care o conduce, a bifat încă o reușită la acest capitol inaugurând o grădiniță nouă. De apreciat este și faptul că investiția de peste 4 milioane de lei a fost susținută, în totalitate, din bugetul primăriei. Felicitări tuturor!’’, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.