• vin. sept. 22nd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Mesajul primarului Daniel Cristian Stan de Ziua Copilului: „Târgoviște este, astăzi, Capitala Copiilor”

Byadminstefan

iun. 1, 2022

De ziua Internațională a Copilului, Primăria Târgoviște a pregătit numeroase de evenimente cu prilejul aceste sărbători. Edilul șef, Daniel Cristian Stan, a transmis și un mesaj emoționant celor mici, afirmând printre altele că astăzi, Târgoviștea a fost Capitala copiilor.

„La mulți ani, copii de pretutindeni! La mulți ani, dragi copii târgovișteni!

Cumva, ziua asta mi se pare cea mai frumoasă din an. Poate și pentru că totul în jur se acoperă brusc de râs, joacă, energie bună, culoare. Adică de ceea ce copiii ne oferă, gratuit, prin simplul lor fel de a fi. E molipsitoare starea asta de bine și ar fi fain dacă am reuși s-o trăim cât mai des.

Târgoviște este, astăzi, Capitala Copiilor. Totul este al lor, totul le este dedicat lor, totul este conceput pentru ei. Ne-am străduit să le oferim o mulțime de activități de toate felurile, joacă, dans, muzică, sport, de toate pentru toți. Oriunde ați merge astăzi, dragilor, fie că vorbim de centrul orașului, de parcul de la mall, de complexul de natație, cinematograf, bibliotecă – oriunde veți găsi ceva care să vă bucure.

E ziua voastră. Bucurați-vă deplin și bucurați-ne și pe noi cu energia voastră infinită” , a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare, persoane cântând la instrumente muzicale şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil, stând în picioare, balon şi în aer liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *