• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Mesajul primarului Daniel Cristian Stan la ședința festivă a CJD de la Potlogi

ByDâmbovițaMedia

iun. 4, 2022

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a fost prezent la ședința festivă a Consiliului Județean Dâmbovița, organizată la Potlogi. Acesta a avut și un mesaj de transmis.

„Sunt onorat să las aici cuvântul meu de prețuire și respect pentru ceea ce reprezentați laolaltă: județul Dâmbovița, valorile și frumusețile sale unice, bogăția spirituală uriașă, istoria de necuprins.

Onoarea de a participa la ședința festivă a Consiliului Județean Dâmbovița este dublată de calitatea în care sunt prezent, aceea de reprezentant al Capitalei acestui județ, postură de mândrie și recunoștință.

Da, Târgoviștea este a Dâmboviței și ele sunt legate pe veci. Am căutat ca, din scaunul în care mă aflu, să dau consistență acestei legături, în sensul în care dezvoltarea uneia să însemne, automat și creșterea celeilalte. Se dezvoltă județul, în ansamblul său – crește și Reședința. Dezvoltăm municipiul – crește și județul. Și sunt mândru că stau acum, în fața dumneavoastră, avându-l partener și prieten pe Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean. În ultimii doi ani am demonstrat că putem să facem o echipă solidă, care să livreze rezultate pe măsura celor ce ne-au dat încrederea lor.

Mă bucur să fiu parte a acestei sărbători, îi mulțumesc lui Corneliu și sper să ne vedem la cât mai multe ediții de-acum înainte.

La mulți ani, Dâmbovița!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *