• Dum. apr. 14th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Mesajul primarului din Finta pentru cetățeni….,,Nu voi pleca până când școlile, grădinițele, dispensarele și toate proiectele începute nu vor fi finalizate ca la carte”

ByDâmbovițaMedia

sept. 29, 2021

La un an de la alegerile locale, edilul din Finta, Florentin Oprea nu a uitat de momentul în care oamenii i-au arătat încă o dată încredere, fiind ales pentru un nou mandat de patru ani. Primul an s-a scurs foarte repede, perioadă în care administrația publică locală din Finta a demarat și finalizat o serie de proiecte extrem de importante pentru dezvoltarea comunității locale. De altfel, primarul de la Finta i-a anunțat localnici că va rămâne la cârma Primăriei până când școlile, grădinițele, dispensarele și toate proiectele începute  vor fi finalizate și vor arăta “ca la carte”.

,,Un an de la alegerile locale ‼

Un moment cu o însemnătate puternică pentru mine pentru că acum s-a confirmat, încă o dată, că Finta merge pe drumul cel bun și că #împreunăfacemtreabăbună. Alegerile din 2020 au arătat că promisiunile pot fi respectate, iar oamenii trebuie puși pe primul loc. Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care mă susțin și să îi asigur de toată recunoștința mea.

↘Totodată, acest an a fost unul de muncă la primărie. Avem proiecte pe care le implementăm și chiar dacă uneori pașii sunt anevoioși și procedurile necesită timp, vă asigurăm că le facem pe toate cu simțul responsabilității, astfel încât să rămână ceva în urma noastră pentru generațiile următoare. Și dacă tot a venit vorba, trebuie să vă spun că, la acest moment, avem o administrație publică funcțională, eficientă și transparentă și nu voi pleca de aici până când școlile, grădinițele, dispensarele și toate proiectele începute nu vor fi finalizate “ca la carte”.

Angajamentul meu față de locuitorii din Finta va fi respectat întru totul. În rest, ne vedem pe șantiere sau la primărie. Ușa mea este deschisă pentru toată lumea, iar solicitările dumneavoastră sunt prioritare! Doamne ajută!” , a transmis primarul comunei Finta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *