• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Drumul Județean 720, care traversează comuna Dobra, tot mai aproape de finalizare

ByDâmbovițaMedia

sept. 29, 2021

Recent, edilul comunei Dobra, Daniel Nica a precizat că lucrările de reabilitare și modernizare a Drumului Județean 720 au ajuns la un stadiu avansat. Potrivit acestuia, lucrările depășesc 90% din execuție, iar în curând operațiunea va fi finalizată. Proiectul este realizat de Consiliul Județean Dâmbovița, pe fonduri europene.

Tot pe infrastructura rutieră, în satul Dobra se execută lucrări de asfaltare pentru cinci străzi. Acestea fac parte dintr-un proiect de asociere cu Instituția Consiliul Județean, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.

În satul Mărcești nicio stradă nu a rămas neasfaltată.

,,În ceea ce privește Drumul Județean 720 care traversează localitatea Dobra, acesta este realizat în proporție de peste 90%. Covorul asfaltic de uzură este turnat, se lucrează la accese cu cel de-al doilea strat de asfalt, cu tot stratul de uzură, podețele sunt finalizate și putem spune că în proporție de peste 90% este finalizat DJ 720. Investiția este realizată de Consiliul Județean Dâmbovița, pe fonduri europene. Noi, administrația publică locală am pus la dispoziție locația pentru organizare de șantier și am menținut o colaborare foarte bune cu firma constructoare” , a precizat primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *