• sâm. sept. 23rd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Mesajul senatorului Dragoș Popescu după împlinirea a șase ani de la de incendiul din Colectiv ,,Ce am învățat din această tragică experiență?”

Byadminstefan

oct. 30, 2021

Cu exact șase ani în urmă, pe 30 octombrie 2015, un incendiu devastator cuprindea Clubul Colectiv din București, în timpul unui concert al trupei Goodbye to Gravity. 64 de persoane și-au pierdut viața atunci, iar întreaga țară a fost îndoliată.

A fost cel mai grav accident de după revoluție, înregistrându-se cel mai mare număr de victime, peste 180.  Despre acest eveniment tragic care a rămas în istoria României a reacționat și senatorul USR-PLUS Dâmbovița, Dragoș Popescu, care a transmis pe pagina sa de socializare că momentul de atunci trebuie să fie ca o lecție din care să învățăm importanța respectării legilor. De asemenea, acesta a mai precizat că o țară întreagă spera ca măcar după incendiul din Colectiv sistemul sanitar să fie pus la punct, dar și în clipa de față acesta este  departe de a fi reformat.

,,6 ani. Ce am învățat din această tragică experiență? Că legile trebuie respectate și că ar fi trebuit să fie o lecție despre asumare și responsabilitate.

Cu toții ne-am fi dorit să vedem o justiție care funcționează. Și am sperat ca după fiecare eveniment tragic în sistemul de sănătate să fie luate măsuri, să fie corectate și îndreptate disfuncționalitățile.

Realitatea este că sistemul de sănătate este departe de a fi profund reformat” , a transmis Dragoș Popescu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *