• joi. sept. 21st, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Mesajul senatorului Dragoș Popescu, după primul an de mandat ,, Politicile trebuie realizate cu gândul la oameni, pentru oameni”

Byadminstefan

dec. 24, 2021

Senatorul Dragoș Popescu a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru cetățeni, după primul an în Senatul României, perioadă în care a inițiat 60 de proiecte legislative, pentru politici de îmbunătățire a mediului. Acesta a mai afirmat că pentru anul viitor își propune să reprezinte și mai bine interesele oamenilor în Parlamentul României!

,,Acum un an, făceam primul pas într-o postură nouă, cu gândul la reforme clare și la faptul că votul dumneavoastră trebuia onorat. Cu cinste, cu altruism, cu responsabilitate, căci un demnitar trebuie să servească comunitatea în fiecare zi. Fără excepție.

La un an distanță, privesc cu încredere către viitor. Trăim cu toții încă vremuri incerte, însă am încredere că împreună vor reuși să depășim necunoscutul, căci știu cu certitudine că ne dorim același lucru: o Românie mai bună și mai curată. Nu a fost un an ușor acesta însă simt că munca depusă nu a fost în zadar. Am avut onoarea de a iniția aproape 60 de proiecte legislative, de a milita cu adevărat, de la firul ierbii, pentru politici de mediu sănătoase, cu un impact real și rapid în atât de multe comunități, și de a cunoaște oameni buni în multe din comunitățile dâmbovițene și nu numai.

Îmi doresc ca anul care vine să reprezinte mai bine încununarea eforturilor din acest an, la fel cum îmi doresc să vă găsesc tot aici, aproape, pentru a dezbate împreună și pentru a vă putea asculta. Pentru că politicile trebuie realizate cu gândul la oameni, pentru oameni, în urma dialogului cu ei. Niciodată altfel” , a transmis senatorul USR-PLUS Dâmbovița, Dragoș Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *