• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Iluminatul e mai ieftin și avantajos cu proiectoare led

ByDâmbovițaMedia

nov. 25, 2021

Cunoscute ca sisteme pentru iluminat puternice, proiectoarele led se folosesc astazi cu succes pentru a ilumina spatii variate, incepand de la gradini si parcari si pana la terenuri sportive si fatade de cladiri. Sunt preferate acestea pentru avantajele financiare pe care le presupun, dar si pentru eficienta de care dau dovada.

Modelele variate de proiectoare led disponibile in magazine specializate precum magazin-non-stop.ro fac ca proiectele de iluminare sa fie mai simple si usoare ca niciodata. Sunt solutii economice, durabile si se pot achizitiona la costuri echilibrate.

Proiectoarele led si avantajele utilizarii lor

Despre aceste sisteme se poate afirma clar ca sunt o investitie, avand in vedere ca pretul de achizitie este amortizat destul de repede. Deosebit de fiabile, durata de functionare poate fi pana la 50.000 de ore, in functie de model.

De ce sunt preferate proiectoarele led in detrimentul altor optiuni? Acestea sunt recomandate de o serie de avantaje la utilizare. Amintim mai jos doar cateva dintre acestea.

Confort vizual – este foarte important ca lumina, desi puternica, sa fie practica, sa nu incomodeze ochiul. Un proiector led de calitate va oferi intotdeauna un confort vizual sporit.

Solutie moderna de iluminare – prin modul in care se prezinta, acest sistem constituie in mod cert o solutie moderna, aceasta remarcandu-se si prin faptul ca exclude alte cheltuieli costisitoare comparativ cu alternativele.

Potrivite pentru interior si exterior – se pot monta cu succes in orice spatiu, oferind aceleasi rezultate excelente indiferent de locatie. Multi opteaza pentru acesta in iluminatul de supraveghere, eficienta fiind una sporita.

Performanta si durabilitate – acestea calitati sunt caracteristice sistemelor de la magazin-non-stop.ro, indiferent daca sunt montate in mediile obisnuite sau in medii reci. Pentru a intelege prin ce se traduce durabilitatea lor, comparativ cu sursele de lumina cu incandescenta, cu lumini fluorescente sau halogen, acestea sunt de pana la 10 ori mai trainice.

Element estetic – sa nu uitam ca un astfel de sistem se remarca si printr-un design modern, practic, ce permite incadrarea sa usoara in orice decor. Cu toate acestea, in principiu cand vine vorba de iluminatul ambiental se folosesc proiectoare led cu puteri mai mici, de 10 – 60W, respectiv care sunt cu lumina calda. Se regasesc in decoratiunile gradinilor, in iluminatul caselor, dar si in cel al cladirilor istorice sau a monumentelor.

In cazul iluminatului general, specialisti recomanda utilizarea unor sisteme mai puternice, de la 50w la 200w, respectiv cu lumina rece.

Montaj facil – prin faptul ca presupun o montare usoara, oricine se poate descurca fara vreun ajutor specializat. Din acest motiv, sistemele sunt o alegere de top in cadrul halelor, a parcarilor, fabricilor, atelierelor, dar si a ternurilor de sport, a tunelurilor, etc.

Proiectoarele led rezista cu succes atat la temperaturile scazute, cat si ridicate. In ceea ce priveste alimentarea lor la tensiunea, acestea nu vine insotita de nici o problema, aspect valabil inclusiv in ceea ce priveste raportul dintre consum si instalatia electrica.

Astfel de avantaje insotesc aceste sisteme moderne si practice spre care multi isi indreapta cu interes atentia. Comanda-le pe cele potrivite pentru tine de pe magazin-non-stop.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *