• vin. sept. 22nd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Moment de fericire și bucurie la prima ediției a Festivalului ,,Ziua Comunei Dobra 2021”

Byadminstefan

aug. 15, 2021

Comuna Dobra este în sărbătoare! Astăzi a fost prima ediție a Festivalului ,,Ziua Comunei Dobra 2021” , unde numeroși localnici au asistat la spectacolele folclorice și de dans oferite de trupe formate din tinere talente ale comunei.

De asemenea, la acest moment au luat parte și autoritățile județului Dâmbovița, care au apreciat spectacolul adus de administrația publică locală din Dobra. Edilul Daniel Nica le-a mulțumit tuturor celor care au pus umărul la organizarea acestui eveniment important pentru dobrodeni, urându-le la mulți acestora, dar și celor care poartă numele de Maria și Marin, cu ocazia zilei de Sfântă Mărie.

 

,,Le mulțumesc pentru participare colegilor primari din zona noastră, doamnelor și domnilor deputați de Dâmbovița, domnilor consilieri, nu putem decât să ne bucurăm de prezența dumneavoastră astăzi, într-un moment important pentru comuna Dobra. Este prima ediție a festivalului nostru organizat sub deviza ,,Ziua Comunei Dobra”. Este o bucurie pentru noi să avem astăzi un public atât de numeros și îi așteptăm pe cetățenii noștri să se bucure  sănătoși alături de noi și în fiecare an de acum încolo și să sărbătorim acest eveniment. Am început această sărbătoare astăzi, în ziua de Sfântă Mărie, să avem o legătură bisericiească și în acest sens vă urez tuturor celor care purtați numele de Maria și Marin, mulți ani de sănătate și bucurii! De asemenea, le urăm la muți ani tuturor cetățenilor comunei Dobra, astăzi este ziua noastră, a tuturor. Este o zi importantă pentru noi toți, o zi plină de emoție și în același timp de fericire. Ne vom bucura alături de tinerele talente ale localității noastre, cântăreți și dansatori, și să ne bucurăm de acest moment. Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la organizarea acestui eveniment și nu în ultimul rând, celor care au fost alături de mine și m-au sprijinit în demersurile pentru organizarea Zilei Comunei Dobra. Nu a fost ușor, dar după vremurile grele de care am fost încercați din cauza pandemiei, tot efortul a meritat și merităm să ne bucurăm de acest moment” , a transmis primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *