• mie. sept. 27th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Un tânăr de 19 ani, cercetat de polițiști după ce a smuls telefonul din mână unei fete pe o stradă din Târgoviște

Byadminstefan

aug. 23, 2021

La data de 20 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de către o tânără de 20 de ani, cu privire la faptul că i-a fost sustras telefonul mobil.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că, în aceeași zi, în timp ce tânăra se afla pe o stradă din municipiul Târgoviște, i-ar fi fost smuls telefonul mobil din mână.

Bănuitul a fost identificat de către polițiști, în persoana unui tânăr de 19 ani, din localitatea Raciu. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe parcursul zilei de 21 august a.c., a fost prezentat Judecătoriei Târgoviște, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Totodată, telefonul mobil a fost recuperat și predat persoanei vătămate. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște. Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *