• mar. feb. 27th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Dâmbovița: 25 de permise de conducere reținute de polițiști în ultimele 24 de ore

ByDâmbovițaMedia

aug. 24, 2021

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița, pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice, polițiștii au reținut 25 de permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.

La data de 23 august a.c., polițiștii dâmbovițeni au organizat noi acțiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea siguranței rutiere pe drumurile publice și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, fiind organizate 20 de acțiuni punctuale.
Astfel, pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 25 de evenimente, dintre care 19 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 16 infracțiuni, dintre care 7 contra persoanei și 4 contra patrimoniului, și au fost aplicate 328 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 77.315 lei.

Totodată, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic generat de virusul Sars- CoV-2, au fost legitimate 2.039 de persoane, au fost verificate 34 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 51 de restaurante/terase/fastfood-uri.
În atenția polițiștilor s-au aflat și mijloacele de transport persoane, fiind controlate 188 astfel de autovehicule. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița se află în continuare la datorie, siguranța cetățenilor fiind prioritatea forțelor de ordine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *