• Dum. apr. 14th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Municipiul Târgoviște va avea o nouă bază sportivă!

Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat astăzi pe contul personal de Facebook, că în municipiul Târgoviște se va mai construi o bază sportivă, tot în vecinătatea Complexului Turistic de Natație. 

După amenajarea terenului sintetic de antrenament realizat de administrația publică locală târgovișteană în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, iată  că executivul Primăriei Târgoviște  pregătește o altă investiție, tot pe infastructura sportivă, în valoare de  5.616.403,81 lei.

Complexul sportiv, cu o suprafață de peste 13.000 mp, va cuprinde:
 – Teren pentru fotbal, cu instalație de nocturnă și tribună cu 500 locuri;
 – Teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, cu instalație de nocturnă;
 – Clădire pentru vestiare;
 – Parcare pentru 55 de autoturisme;
 – Alei pietonale;
 – Spații verzi;
 Astfel, in paralel cu lucrările de la stadionul ”Eugen Popescu”, după finalizarea, în ultimele 12 luni, a terenului sintetic de antrenament din vecinătatea Complexului Turistic de Natație, a sălii de sport a Clubului Sportiv Școlar, a bazei sportive de la Colegiul Național ”Constantin Carabella” sau a sălii de sport de la Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul”, o altă investiție contribuie la modernizarea infrastructurii sportive din municipiul Târgoviște.
 Proiectul în discuție este finanțat prin Compania Națională de Investiții și se află în faza de evaluare a achiziției publice de lucrări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *