• mie. sept. 27th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Noi informații despre stadiul lucrărilor la stadionul „Eugen Popescu”

Byadminstefan

feb. 3, 2022

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan a făcut o vizită  pe șantierul de reconstrucție a stadionului „Eugen Popescu”!

Potrivit acestuia, se lucrează în continuare la tribuna nouă, astăzi finalizându-se prima parte a structurii acoperișului. Tot aici, au fost turnate și scările de acces către teren și se realizează armătura pentru turnarea plăcii de la parter.

La tribuna veche se intervine pe toate fronturile, atât la încăperile de sub tribună, unde ne pregătim pentru tencuit, cât și la exterior, unde se montează ultimele gradene de la C8.
În plus, se realizează rețeaua internă de alimentare cu energie electrică, rețeaua de canalizare, dar și branșamentul întregului obiectiv la rețeaua principală de alimentare cu energie electrică.
Referitor la această investiție, voi face, cu onestitate, câteva precizări. Este absurd să își închipuie cineva că nu facem TOTUL, DAR TOTUL, pentru a finaliza construcția cât mai rapid.
Chindia” Târgoviște este un proiect pe care l-am preluat în Liga 3, cu zeci de miliarde datorii (probabil că dacă echipa rămânea acolo, nu întreba astăzi nimeni de stadion), iar susținerea materială a echipei, cu tot ceea ce presupune aceasta (salarii jucători, antrenori, deplasări, echipament, cantonamente, alimentație, zeci de echipe de copii și juniori, teren de antrenament, etc) este asigurată exclusiv de către Primărie și Consiliul Județean Dâmbovița, fără de care FC CHINDIA nu ar exista, fără a mai vorbi de prezența pe prima scenă fotbalistică a țării; La stadion nu se investise NIMIC de 50 de ani, iar eforturile pe care le facem acum sunt semnificative, ținând cont și de faptul că, în același timp, susținem financiar și echipa în Liga 1!
Sunt orașe cu bugete mult mai mari, în comparație cu municipiul Târgoviște, care nu susțin echipe în prima ligă: Ploiești, Buzău, Brașov, Sibiu, Iași, Timișoara, Oradea, pentru a da numai câteva exemple;
Valoarea actualului proiect este de aproximativ 10.000.000 euro, suportată exclusiv de către Primărie, cu precizarea că discutăm despre un obiectiv de investiții nou, în proporție de peste 90%.
Prin urmare, DA, ne dorim stadion la Târgoviște, DA, se lucrează, DA, vom avea stadion modern, iar în pofida tuturor dificultăților, cu prețuri majorate în cascadă la materialele de construcție sau utilități, continuăm edificarea unei arene fotbalistice foarte moderne, care îndeplinește toate condițiile impuse de regulamentele in vigoare pentru disputarea meciurilor de primă ligă, indiferent de oră sau de anotimp, iar cu ajutorul lui Dumnezeu și dacă nu vor apărea situații neprevăzute, prindem un meci în prima ligă la Târgoviște în acest sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *