• sâm. ian. 28th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

O altă zonă din municipiul Târgoviște a intrat în reabilitare!

Byadminstefan

mai 20, 2021

Primarul Daniel Cristian Stan, a anunțat că au  debutat  lucrările de modernizare a străzii Gării din municipiul Târgoviște!

Intervențiile fac obiectul unei investiții mai ample, finanțate din bani europeni, în cadrul căreia sunt reabilitate străzi in lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân si Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), vor fi modernizate stațiile de călători, vor fi construite 3 stații de capăt de traseu, un depou pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public.

Toate stațiile vor fi monitorizate video, vor avea sisteme de informare pe bază de panouri în tehnologie LED, va fi implementat în plus și un sistem de management flotă, cu aplicații multiple.

Cele 3 stații de capăt de traseu vor fi prevăzute cu sală de așteptare, info point, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, o cameră mama și copilul, sistem de ticketing, cel puțin 30 de locuri de parcare, inclusiv pentru taxi si persoane cu dizabilități.

 

Valoarea contractului de execuție este de 50.649.225,49 lei.

Ar putea fi o imagine cu în aer liber Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, inclusiv Daniel Cristian Stan, persoane în picioare, drum şi copac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *