• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Acțiuni de dezinsecție în municipiul Târgoviște, pregătite pentru luna viitoare! Detalii despre programul orar al acestora

ByDâmbovițaMedia

mai 24, 2021

Primăria Municipiului Târgoviște, prin Direcția de Salubritate, anunță că în perioada 02.06.2021 – 21.06.2021 se va derula o acțiune de dezinsecție pe domeniul public.

Dezinsecția are ca scop combaterea insectelor zburătoare și târâtoare în stadiul de larvă și adult (tigru de platan, țânțari, muște, căpușe etc) cu substanțe chimice specifice.

Substanțele folosite în acțiunile de dezinsecție sunt ecologice și sunt omologate de Ministerul Sănătății și de cel al Mediului, Apelor și Pădurilor. Acestea sunt: K – OTHRINE SC 25 ( FLOW ), SOLFAC COMBI N.F., SOLFAC EW 50, FASTAC ACTIV, FENDONA, FASTER 10 CE , KARATE ZEON, EXIT 100SC/EC, MICROSIN.

Acțiunea se va desfășura în intervalul orar 23.00 – 06.00 și va viza parcurile, locurile de joacă, spațiile verzi din microraioane, aliniamentele stradale și alte locuri publice.

Rugăm apicultorii să ia măsurile care se impun, iar posesorii de animale de companie să evite aceste zone în perioada derulării acțiunii.

Programul poate suporta decalaje în situația în care condițiile meteo vor fi nefavorabile și nu vor permite desfășurarea acțiunii de dezinsecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *