• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Parada Babel a făcut senzație pe străzile municipiului Târgoviște

ByDâmbovițaMedia

iun. 10, 2022

În prima seară de Babel și orașul Târgoviște a fost aprins de o paradă grandioasă, cu dans, muzică, artificii și fanfară.

Artiștii care au format parada, au pornit din Parcul Chindia și a urmat traseul Calea Domnească, Bulevardul Mircea cel Bătrân, Bulevardul Carol I și s-a oprit în fața Teatrului ,,Tony Bulandra’’ Târgoviște.  În acest timp, acordurile de fanfară și tobe au răsunat pe străzile Târgoviștei, iar dansurile și costumele viu colorate specifice fiecărei țări i-au încântat pe târgoviștenii prezenți în stradă sau la balcoane. În ajutor au venit și motocicliștii care și-au turat motoarele la maximum dând astfel de veste că a început Babelul.

Numeroși târgovișteni s-au strâns pe stradă pentru a-i întâmpinat călduros pe oaspeții de peste hotare veniți din Germania, Franța, Algeria, India, Republica  Moldova, Ucraina, Italia, Scoția, Belgia, Turcia, Coreea de Sud, Kazahstan, care la rândul lor și-au arătat, așa cum știu ei mai bine,  respectul și prețuirea pentru publicul târgoviștean.

Tema din acest an a Festivalului Artelor Spectacolului Babel este ,,limbaj’’, iar cei care au făcut posibilă organizarea acestui maraton de evenimente culturale sunt Teatrul Municipal ,,Tony Bulandra’’ Târgoviște, Consiliul Local Târgoviște, Primăria Municipiului Târgoviște, Institutul Cultural Român, Ministerul Culturii, dar și câțiva sponsori importanți.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *