• vin. sept. 22nd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Parlamentarul Dragoș Popescu ,,Florin Roman a șters pe jos cu Constituția României în Plenul Camerei Deputaților”

Byadminstefan

sept. 9, 2021

Astăzi, în Plenul Camerei Deputaților și a Parlamentului a fost respinsă propunerea deputaților USR de a introduce pe ordinea de zi calendarul dezbaterii moțiunii de cenzură.

Această decizie  a fost luată după ce preşedintele Senatului, Anca Dragu, a preluat conducerea şedinţei de la vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Roman. Senatorul Dragoș Popescu îl acuză pe Florin Roman că a șters pe jos  cu Constituția României, preluând abuziv un sfert de ceas ședința Camerei Deputaților. Acesta îl mai acuză și pe Premierul Florin Cîțu că a  rechiziționat „pe persoană fizică” Partidul Național Liberal, pentru a fi numit președinte.

 

 

,,Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!”. Sunt cuvintele unuia dintre cei mai mari apărători ai virtuților democratice ale acestei țări, Ion Rațiu. În ultimul an, cu fel de fel de ocazii, peneliști de vază au preluat acest citat și-au defilat cu el, mai cu seamă în online. Sunt curios să știu ce-ar mai avea aceștia de spus acum, după ce un Florin, Cîțu, a rechiziționat „pe persoană fizică” un partid, cu unicul scop de-a fi înscăunat președinte, iar un altul, Roman, a șters pe jos astăzi cu Constituția României, preluând abuziv, aproape un sfert de ceas, o ședința comună a Camerei Deputaților și a Senatului.

Concret, „voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să dreptul să nu fii de acord cu mine” s-a transformat, în 2021, în „voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să nu ai dreptul să nu fii de acord cu noi” , a transmis Dragoș Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *