• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Senatorul Dragoș Popescu anunță că moțiunea de cenzură va fi citită astăzi în Plenul Parlamentului

ByDâmbovițaMedia

sept. 9, 2021

Astăzi, în Plenul Parlamentului, convocat de președinții Senatului și Camerei Deputaților, Anca Dragu și Ludovic Orban, va fi prezentată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Senatorul Dragoș Popescu a anunțat  pe pagina sa de Facebook că votul pentru moțiune va avea loc marți, săptămâna viitoare. Prin această cenzură, criza politică din România ar putea să se termine, spune parlamentarul USR-PLUS, Dragoș Popescu.

Toate tertipurile și promisiunile de „înviere” a USL n-au putut opri firescul: Moțiunea de cenzură împotriva (încă) premierului va fi citită mâine, la ora 16.00, în Plen iar votul va fi săptămâna viitoare, marti, 14 septembrie. Sper din suflet ca această criză politică, provocată exclusiv de către Primul Ministru, să se termine în aceeași zi, pentru că sunt foarte multe de făcut pentru și în slujba comunității. Și a oamenilor.

PS: Un mesaj simplu, pe care să îl poată înțelege și Florin Cîțu: You’re going home. Big time” , a transmis senatorul USR-PLUS Dâmbovița, Dragoș Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *