• sâm. sept. 23rd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Parlamentarul Dragoș Popescu afirmă că singura soluție pentru a rezista Coaliția de la guvernare este ca Florin Cîțu să plece!

Byadminstefan

sept. 7, 2021

Mesaj categoric transmis de parlamentarul USR-PLUS, Dragoș Popescu, care a transmis pe pagina sa de Facebook că această Coaliție a partidelor de dreapta poate continua, doar cu o singură condiție, Premierul Cîțu să plece!

Dragoș Popescu a spus în mesajul său că Primul-Ministru, Florin Cîțu a făcut mulți pași greșiți în fruntea guvernării, prin demiterea lui Vlad Voiculescu din fruntea Ministerului Sănătății, apoi a urmat Stelian Ion, care a fost demis din funcția de ministru al Justiției. Toate aceste lucruri nu au făcut decât să ducă la demisia în bloc a miniștrilor USR-PLUS, care pare o măsură dură, dar necesară, spune senatorul, care i-a felicitat pe cei care au condus ministerele în ultimele luni. Senatorul crede în actuala Coaliție, dar fără implicarea premierului Florin Cîțu.

,, A început cu Vlad. A continuat cu Stelian. Sunt  astfel acum alături de Cătălin Drulă, de Ioana Mihăilă, de Ciprian Teleman, de Claudiu Năsui și de Cristian Ghinea. Demisia în bloc pare o măsură dură însă e una necesară, una cu care nu am cum să nu mă solidarizez. Îi felicit pentru toată munca depusă și pentru tot efortul din aceste luni.

Am convingerea că această Coaliție poate să meargă mai departe. Va fi nevoie de dialog și va fi nevoie ca bunăstarea cetățenilor, nu interesele obscure de partid, să primeze, însă această Coaliție poate să-și continue munca. Cu o singură condiție: Florin Cîțu să plece” , a transmis Dragoș Popescu, senatorul USR-PLUS Dâmbovița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *