• vin. sept. 30th, 2022

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Senatorul Dragoș Popescu anunță că a fost lansată licitația pentru modernizarea DN 71 și Drumul Expres București – Târgoviște!

Byadminstefan

sept. 6, 2021

Vestea mult așteptată de dâmbovițeni și nu numai a sosit! Senatorul USR-PLUS Dâmbovița Dragoș Popescu a anunța pe pagina sa de socializare că a fost lansată licitația  pentru modernizarea DN 71 Târgoviște – Sinaia. Această investiție se ridică la o valoare de peste un miliard de lei, iar lucrările se vor desfășura pe o lungime de aproximativ 60 de kilometri.

Senatorul Dragoș Popescu a mai anunțat că drumul expres Târgoviște – București, un alt proiect extrem de important pentru Dâmbovița, urmează să-și afle câștigătorul licitației, prin intermediul CNAIR, iar în anii următori acesta urmează să devină o alternativă de mare viteză și siguranță pentru DN71.

,,DN 71 intră în linie dreaptă!

Dâmbovița are parte de o veste mult așteptată: licitația pentru modernizarea Drumului Național 71, tronsonul Târgoviște – Sinaia, a fost oficial lansată. Nu vorbim însă despre un proiect care să fie „tărăgănat” la nesfârșit pentru că acesta are clauze și termene cât se poate de clare: maximum 12 luni pentru proiectare și maximum 24 de luni pentru execuție. Așadar, dâmbovițenii se vor putea bucura încă din acest ciclu electoral de un drum pe care îl așteptau cu nerăbdare de prea mult timp.

Conform ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă,  tronsonul Târgoviște – Sinaia al DN 71 va parcurge aproape 60 de kilometri, pe întinerea sa urmând a fi reabilitate opt poduri și construite alte paisprezece. Vor fi construite de asemenea două pasaje și două parcări dedicate staționării, drumul urmând, firește, a fi modernizat la standardele europene pe care comunitatea le dorește și le merită.

O altă veste bună e că drumul expres Târgoviște – București, un alt proiect extrem de important pentru Dâmbovița, urmează să-și afle câștigătorul licitației, prin intermediul CNAIR, în anii următori acesta urmând a deveni acea alternativă de mare viteză și siguranță pentru DN71. Practic, două drumuri la standarde înalte și o garanție a economiei de timp și a unui grad de confort mult mai ridicat decât până acum.

Ministrul Drulă, alături de echipa sa, demonstrează că profesionalismul învinge lozincile de partid și implicit „gurile rele” care dădeau fie fără șanse, fie fără miză aceste proiecte anunțate de către mine și colegii mei încă de la începutul anului. Am în continuare astfel toată încrederea în această echipă și știu că Dâmbovița, în această formulă, are extrem de multe de câștigat. La toate capitolele. Continuăm!” , a reacționat Dragoș Popescu pe contul personal de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.