• joi. sept. 21st, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Petiție făcută de senatorul Dragoș Popescu pentru repararea acoperișului de la CN I.L Caragiale din Moreni

Byadminstefan

apr. 18, 2022

În ultima perioadă, senatorul Dragoș Popescu, a vorbit  de mai multe ori despre starea în care se află acoperișul Colegiului Național I.L Caragiale din municipiul Moreni, semnalând faptul că este ruginit, găurit, iar  elevii și cadrele didactice de la unitatea de învățământ respectivă merită să-și desfășoare activitatea într-un mediu decent. Astfel, parlamentarul a transmis public că va face o petiție către administrația publică locală, primar și Consiliu Local pentru a fi remediată această situație. Senatorul face apel către dâmbovițeni să fie solidari demersului și să semneze  petiția, astfel, etapele pentru rezolvarea problemei vor decurge foarte probabil mult mai rapid, iar până în luna septembrie, când începe noul an școlar, acoperișul să fie reabilitat.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

„Am prezentat de câteva ori situația precară în care se află acoperișul Colegiului Național I.L. Caragiale din Municipiul Moreni, am făcut solicitări publice către autoritățile competente și am vizitat recent instituția de învățământ, ocazie cu care am aflat că au fost depuse dosare în vederea finanțării însă 3 dintre acestea au fost respinse, posibil din cauza nerespectării criteriilor de accesare a fondurilor. Nepăsare, incompetență sau rea voință? Încă din vara anului trecut au fost făcute demersuri și apeluri publice pentru ca starea acoperișului să fie remediată deoarece reprezintă un pericol real pentru elevi și cadrele didactice, însă nimic nu a fost concretizat până în acest moment.

M-am alăturat colegilor de la USR PLUS Moreni și fac pe această cale apel la solidaritate și un minim efort de a semna petiția către administrația locală, primar și Consiliul Local. Poate astfel vom reuși să contribuim cu toții la reparațiile atât de necesare și care pot fi efectuate în această vacanță școlară de vară.

Cu cât vom fi mai mulți cu atât vocile noastre pot fi mai ușor auzite și soluțiile identificate” , a transmis senatorul Dragoș Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *