• Dum. iun. 16th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Primarul Daniel Cristian Stan, precizări despre modificările pe care le va suporta Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”

ByDâmbovițaMedia

apr. 18, 2022

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a făcut o vizită de lucru la șantierul ce vizează extinderea, reabilitarea, modernizarea și echiparea Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu”. Valoarea totală a investiției este de 22.487.266, 06 lei, sursa de finanțare fiind asigurată de fondurile europene!

Această investiție presupune:

REABILITAREA INTEGRALĂ A CORPULUI PRINCIPAL DE CLĂDIRE (Înlocuire tâmplărie; Refacerea instalației electrice; Înlocuirea rețelei de apă și dotarea cu hidranți; Anvelopare; Finisaje interioare si exterioare; Modernizare grupuri sanitare; Sistem de supraveghere video; Sistem de comunicare audio;).

REABILITAREA SĂLII DE SPORT (Supraetajarea corpului existent în vederea amenajării unei săli de gimnastică; Anvelopare; Înlocuire tâmplărie;).

CONSTRUIRE SALĂ DE FESTIVITĂȚI ȘI CORP ADMINISTRATIV;

AMENAJAREA CURŢII ŞI A BAZEI SPORTIVE (asfaltare; amenajarea a două terenuri de baschet; amenajare peisagistică; construire teren de minifotbal cu gazon artificial, nocturnă şi tribună; pistă atletism din tartan, groapă de nisip.

Unitatea de învățământ va beneficia si de mobilier, dotări de laborator, dotări cabinet stomatologic, dotări sală de mese, dotări sală de sport, dotări cabinete școlare.

„Este a treia școală gimnazială din Târgoviște care este refăcută și extinsă în cadrul actualului program european de finanțare, alături de Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” și Școala Gimnazială „Matei Basarab” (proiecte finalizate), cu precizarea că toate unitățile de învățământ sunt în atenția noastră și căutăm soluții de finanțare pentru cele care mai au încă nevoie de intervenții” , a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane şi în aer liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *