• joi. sept. 21st, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Polițiștii dâmbovițeni au intervenit la zeci de evenimente în ultimele 24 de ore

Byadminstefan

aug. 11, 2021

Polițiștii dâmbovițeni acționează permanent pentru siguranța cetățenilor

La data de 10 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile organizate pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, descurajarea încălcării normelor legale, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Astfel, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul epidemiologic generat de virusul Sars-CoV-2, au fost legitimate 1.647 de persoane, au fost verificate 56 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 50 de restaurante/terase/fastfood-uri. În atenția polițiștilor s-au aflat și mijloacele de transport persoane, fiind controlate 184 de astfel de autovehicule.
Totodată, în ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 36 de evenimente, dintre care 23 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, fiind sesizate 18 infracțiuni, dintre care 6 contra patrimoniului și 10 contra persoanei. În total, pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au aplicat 265 de sancțiuni contravenționale, iar în cadrul acțiunilor din trafic, pentru încălcarea normelor legale, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 20 de permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *