• joi. sept. 21st, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

DÂMBOVIȚA: 131 de mijloace de transport persoane, controlate de polițiști în ultimele 24 de ore

Byadminstefan

aug. 10, 2021

Acțiuni desfășurate de polițiști pentru siguranța cetățenilor din județul Dâmbovița

Pe parcursul zilei de ieri, 9 august, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual generat de virusul Sars-CoV-2. Activitățile s-au desfășurat în sistem integrat, alături de celelalte structuri teritoriale ale M.A.I., și au vizat, în special, zonele aglomerate, centrele și societățile comerciale, dar şi mijloacele de transport în comun.
Pe raza întregului județ au fost desfășurate 20 acțiuni punctuale, fiind verificate
59 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și controlate 131 de mijloace de transport persoane.

Totodată, forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice, acestea intervenind la 37 de evenimente, dintre care 31 au fost sesizări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.
De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat 261 de sancțiuni contravenționale, au reținut 21 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.
În continuare, polițiștii dâmbovițeni sunt la datorie, zilnic fiind organizate noi acțiuni pentru siguranța cetățenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *