• Dum. iun. 16th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița, sesiuni de informare în rândul liceenilor târgovișteni

ByDâmbovițaMedia

apr. 7, 2022

Astăzi, 6 aprilie, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au organizat două sesiuni de informare în rândul elevilor de la Liceul ”Voievodul Mircea” și Liceul de Arte ”Bălașa Doamnă”, ambele din municipiul Târgoviște.

 

Polițiștii, prin intermediul activităților desfășurate, și-au dorit ca tinerii să conștientizeze consecințele pe care le au alegerile lor în diferite situații tensionate, urmările putând fi adeseori grave, afectând viitorul.

 

Pentru a înțelege pe deplin efectele unei decizii pripite, la activitate a participat o persoană care a fost condamnată la executarea unei pedepse privative de libertate  pentru trafic de droguri, dornică, în prezent, să ajute la pregătirea antiinfracțională a tinerilor prin împărtășirea propriei povești de viață.

O altă persoană încarcerată în Penitenciarul de Femei Ploiești – Târgșorul Nou le-a prezentat tinerilor ce înseamnă privarea de libertate.

 

Totodată, trei sportivi de performanță, respectiv Cătălin Smărăndescu și Anca Stoenescu și Carla Popescu, au discutat cu elevii despre alternativele pe care aceștia le pot alege pentru petrecerea timpului liber, practicând diverse sporturi sau jocuri.

 

La activități au partcipat și studenți de la Facultatae de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Valahia din Târgoviște.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *