• lun. mart. 4th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, vești bune pentru industria siderurgică dâmbovițeană

ByDâmbovițaMedia

mart. 7, 2022

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a transmis că grupul italian „Beltrame” are un plan ambițios pentru preluarea Combinatului de Oțeluri Speciale (COS) Târgoviște. Acesta a avut în dimineața zilei de 7 martie o întâlnire cu reprezentanții societății, în care au fost oferite detalii despre modul în care aceștia vor conduce combinatul din municipiul Târgoviște, atunci când vor prelua activele funcționale ale acestuia.

„Suntem tot mai aproape de renașterea industriei siderurgice în județul #Dâmbovița!

În cursul acestei dimineți, am primit vizita reprezentanților „Beltrame”, iar planurile grupului italian sunt ambițioase, dar și realizabile.

De asemenea, sunt de apreciat intenția grupului de a folosi energia verde produsă de viitorul parc fotovoltaic care va deservi COS, dar și investițiile pentru reducerea emisiilor de carbon, astfel încât la Târgoviște să se implementeze conceptul de oțel „verde”.

Județul Dâmbovița, municipiul Târgoviște și România au nevoie de Combinatul de Oțeluri Speciale și vom oferi tot sprijinul necesar pentru ca activitatea siderurgică să fie reluată cât mai rapid” , a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *