• Dum. apr. 14th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Razie printre șoferii dâmbovițeni! Oamenii legii au dat sute de amenzi

ByDâmbovițaMedia

dec. 21, 2021

Polițiștii dâmbovițeni continuă acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului

Sars-CoV-2 Pe parcursul zilei de ieri, 20 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile organizate, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și limitarea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Activitățile au fost desfășurate sub autoritatea Instituției Prefectului și în colaborare cu celelalte structuri teritoriale ale M.A.I.. În ultimele 24 de ore, polițiștii au efectuat verificări la 72 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, în 32 de restaurante/terase/fastfood-uri, la 17 operatori autorizați/transportatori de persoane și în 258 de mijloace de transport persoane.

Au fost organizate 20 de acțiuni punctuale, iar pentru nerespectarea normelor privind portul măștii de protecție, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună inutil la riscuri!

 

 

În urma unei razii organizate pe principalele drumuri din județ, polițiștii au aplicat 201 sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la peste 49.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *