• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Reacția senatorului Dragoș Popescu după ce Guvernul Cioloș a fost respins astăzi în Parlament

ByDâmbovițaMedia

oct. 20, 2021

Guvernul Cioloș a fost supus astăzi la vot în Parlament. Premierul desemnat, Dacian Cioloș a făcut un apel la parlamentari să învestească Guvernul, aceasta fiind singura soluție de la ora actuală.

Doar 88 de parlamentari au votat pentru, iar 184 ,, împotrivă”. Pentru a fi învestit, numărul minim era de 234 de voturi.

Senatorul USR-PLUS Dâmbovița, Dragoș Popescu a reacționat pe pagina sa de Facebook după  momentul votului, afirmând că acest Guvern ar fi putut însemna ieșirea României din Criză. De asemenea, parlamentarul a mai precizat că astăzi au fost respinse mai multe măsuri foarte importante pentru români, și anume, introducerea certificatului verde, reducerea facturilor la gaze și curent, pornirea investițiilor din PNRR.

,,Am votat astăzi pentru un Guvern care ar fi însemnat ieșirea din criză rapid, găsirea de soluții la starea de urgență sanitară, decență, asumare, responsabilitate, bună credință.

România are nevoie acum de un guvern curajos, un guvern cu puteri depline care să ia măsuri urgente pentru limitarea pandemiei și pentru rezolvarea crizei facturilor la energie și gaze.

Prin votul iresponsabil dat împotriva Guvernului USR, colegii mei din Parlament de la PNL, PSD, UDMR, AUR au respins singura soluție ca România să aibă astăzi un guvern funcțional și au decis că e mai importantă prelungirea crizei politice decât rezolvarea crizei sanitare.

Astăzi a fost respins un set de măsuri de care România are nevoie urgentă: introducerea certificatului verde, reducerea facturilor la gaze și curent, pornirea investițiilor din PNRR” , a reacționat senatorul Dragoș Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *