• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Seminarul ,,ARDE” , mâine în Parlamentul României

ByDâmbovițaMedia

nov. 15, 2021

Arderile deșeurilor sunt un adevărat pericol pentru sănătatea oamenilor și pentru mediul înconjurător. Acestea continuă să polueze masiv aerul pe care îl respirăm. Astfel, mâine, 16 noiembrie, începând cu ora 15:00, în Parlamentul României, Dragoş Popescu, senator USR, Oana Cambera, deputat USR, Octavian Berceanu, fost Comisar General al Gărzii de Mediu şi Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis/Aerlive.ro organizează seminarul „ARDE!”

Evenimentul va putea fi urmărit live, pe Facebook, pe pagina senatorului USR-PLUS, Dragoș Popescu.

,,Aerul pe care îl respirăm nu are culoare politică, iar îmbunătățirea calității acestuia și stoparea unor fenomene cu impact negativ major asupra mediului trebuie să fie o preocupare constantă, accelerată de către factorii decizionali. În acest sens, voi organiza alături de Oana Cambera, deputat USR, Octavian Berceanu, fost Comisar General al Gărzii de Mediu și Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis/Aerlive.ro marți, 16 noiembrie, seminarul “ARDE!” privind arderile de deșeuri și materiale valorificabile.

Evenimentul va putea fi urmărit live pe pagina mea de Facebook.

În cadrul evenimentului se vor aborda subiecte precum tipurile de deșeuri care se ard și compușii nocivi eliberați astfel în atmosferă și posibile soluții pentru ca aceste materiale să fie reciclate corespunzător. Invitați la seminar sunt și reprezentanți ai Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, Ministerului Afacerilor Interne, Agenției Naționale pentru Protecția Mediului și a Gărzii Naționale de Mediu care vor exprima poziția instituțiilor pe care le reprezintă în cadrul evenimentului” , a transmis senatorul USR-PLUS Dâmbovița, Dragoș Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *