• Dum. iun. 16th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Senatorul Dragoș Popescu ,,Am votat împotriva acestui Guvern în care nu am încredere că va reforma sau va performa”

ByDâmbovițaMedia

nov. 25, 2021

Senatorul USR-PLUS Dâmbovița, Dragoș Popescu a fost prezent astăzi în ședința comună pentru votul de învestire a Guvernului propus de premierul desemnat Nicolae Ciucă. Acesta reacționat pe pagina sa de Facebook făcând printre altele și o scurtă observație despre trecutul noului ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu.

Acesta a scris în CV-ul postat pe site-ul Camerei Deputaților că între august 2005, anul în care a absolvit Academia de Poliție, și august 2011 a fost ofițer specialist în investigarea fraudelor, afaceri europene și anticorupţie în Ministerul de Interne, fără a preciza că a lucrat în Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI), cunoscută drept ”Doi și-un sfert”.

De asemenea, parlamentarul Dragoș Popescu este convins că vor mai apărea și alte derapaje ale actualei Coaliții de guvernare, pentru care, astăzi a ales să voteze împotriva învestirii acesteia.

,,Avem Guvern. Solid, puternic. Nu spun eu, a spus președintele Klaus Iohannis astăzi, la ceremonia de depunere a jurămintelor de către miniștrii Guvernului Ciucă. Criza politică s-a terminat, a spus președintele. Oare?

Am fost curios să aflu informații despre miniștrii necunoscuți, pentru că despre Grindeanu, Firea, Dâncu, Romașcanu, Roman, Câmpeanu sau Rafila știm cu toții.

Astăzi, despre Adrian Chesnoiu, noul ministru al Agriculturii.

Fost ofițer de informații la “Doi ș-un sfert”, actuala DGPI, considerat cel mai puțin reformat serviciu secret, acuzat de implicare în jocuri politice. Foarte grave însă au fost acuzațiile de poliție politică la adresa politicienilor și jurnaliștilor. Informația nu figurează în CV dar a fost confirmată astăzi de către ministru unor jurnaliști.

Și cred că surprizele nu se vor opri. Pas cu pas vom afla mai multe despre componența Guvernului girat de președintele României care a precizat că au fost găsite, după depășirea orgoliilor (mai mari sau mai mici), puncte comune, care au unit PSD-PNL-UDMR într-o coaliție care beneficiază de o largă susținere în Parlament.

Deci nimic nu mai poate împiedica Guvernul de azi înainte să livreze rezultate, bunăstare și dezvoltare pentru România.

Fac precizarea că am votat împotriva acestui Guvern în care nu am încredere că va reforma sau va performa” , a transmis Dragoș Popescu, senator USR-PLUS Dâmbovița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *