• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Senatorul Dragoș Popescu „Noi, cei care ocupăm temporar funcții publice, suntem datori față de cetățeni”

ByDâmbovițaMedia

mart. 25, 2022

Încă o bilă neagră pentru administrația locală din municipiul Moreni. În fiecare zi de vineri, ușa senatorului Dragoș Popescu este deschisă pentru cetățenii, care vin să-i semnaleze diferite probleme cu care aceștia se confruntă.  Parlamentarul a relatat pe pagina sa de Facebook un caz a unui cetățean din Moreni, care șapte ani a făcut mai multe solicitări către Primăria Moreni pentru a fi instalată rețeaua de canalizare pe strada unde acesta locuiește. Chiar dacă este o zonă centrală, în apropiere de Primăria Moreni, demersurile nu au avut succes, răspunsul primit de la autorități fiind acela că se caută soluții și bani pentru realizarea unui asemenea proiect. Timpul a trecut însă, iar situația este aceeași.

Senatorul Dragoș Popescu a mai transmis că aleșii din funcțiile publice sunt datori să ajute cetățeanul de rând în astfel de situații.

 

„Astăzi a fost zi de audiențe în teritoriu și am avut întâlniri cu cetățenii la cabinetele din Târgoviște și Moreni.

Deși îmi doresc de fiecare dată să pot ajuta mult mai mult mă bucur totuși că oamenii au încredere și vin să-și împărtășească ideile și să-și facă cunoscute problemele.

Una dintre persoanele care mi-a cerut ajutorul a făcut solicitări în ultimii 7 ani către conducerea Primăriei Moreni pentru a se face canalizare pe strada unde locuiește, chiar în centrul orașului, în zona primăriei.

Răspunsul oficial a fost acela că “primăria va depune toate eforturile necesare în căutarea soluțiilor de rezolvare și a fondurilor necesare demarării lucrării”.

Suntem în anul 2022 și se pare că nici soluțiile nu au fost găsite, și nici banii.

De ce oare străzi precum Porumbeilor sau Bucegi, aflate în centrul orașului, nu au canalizare și oamenii nu pot beneficia de un trai decent?

În ultima perioadă am tot făcut demersuri și solicitări publice pentru remedierea unor astfel de probleme existente la Moreni dar de cele mai multe ori fără un răspuns. Poate de data aceasta conducerea primăriei va avea o reacție.

Noi, cei care ocupăm temporar funcții publice, suntem datori față de cetățeni și putem să-i ascultăm iar apoi, fiecare, în măsura în care poate, să găsească rezolvări și soluții. În cazul de astăzi decizia și rezolvarea sunt la primar care ar trebui să depună și mai mult efort în acest al treilea mandat astfel încât să vină cu soluții concrete către cetățeni. Pentru un om de 82 de ani este posibil ca soluția să vină mult prea târziu” , a fost mesajul senatorului USR-PLUS, Dragoș Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *