• mar. nov. 28th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Senatorul Dragoș Popescu trage un semnal de alarmă „Starea deplorabilă în care se află deja de foarte mult timp Liceul I.L. Caragiale din Moreni”

Byadminstefan

feb. 18, 2022

Situație îngrijorătoare la Liceul I.L. Caragiale din Moreni! Senatorul Dragoș Popescu, indignat de starea infrastructurii Liceului I.L. Caragiale din Moreni, adresează o scrisoare deschisă referitoare la pericolul la care sunt expuși elevii acestei unități de învățământ, care au fost avertizați să nu iasă afară în pauze atunci când vântul bate cu putere, deoarece există pericolul să se desprindă bucăți din acoperiș.

„Scrisoare deschisă

În atenția conducerilor Instituției Prefectului Județului Dâmbovița, Inspectoratului Școlar Dâmbovița și Primăriei Municipiului Moreni

Stimate doamne/domni,

Viața și sănătatea sunt cele mai importante, mai ales când este vorba despre copiii noștri.

Este responsabilitatea noastră, a adulților, să-i protejăm și să le oferim condiții sigure de trai.

Este de notorietate publică starea deplorabilă în care se află deja de foarte mult timp Liceul I.L. Caragiale din Moreni. Administrația locală a fost sesizată în nenumărate rânduri cu privire la acest aspect.

Putem înțelege condiționările economico-financiare care împiedică reabilitarea integrală a imobilelor, dar nu putem accepta ca elevii care învață în această instituție să fie obligați sau sfătuiți părintește să nu iasă din clase în pauze astăzi, 18 februarie 2022, în plină pandemie, deoarece bate vântul și este posibil ca bucăți din acoperiș să se desprindă.

Facem apel pe această cale către toate autoritățile competente și solicităm să faceți toate demersurile care intră în atribuțiile dumneavoastră pentru a corecta cât mai rapid această stare de fapt.

USR MORENI

Ion-Dragoș Popescu

Senator USR de Dâmbovița”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *