• Dum. iun. 16th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Târgoviște: Au fost instituite sensuri unice pe mai multe străzi din Cartierul CFR

ByDâmbovițaMedia

mart. 29, 2022

Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, aproximativ 50 de locuri noi de parcare pe strada Păcii din municipiul Târgoviște, rezultate atât prin amenajarea parcării de lângă punctul termic, cât și prin lărgirea străzii.

Totodată, pe aceeași stradă, tot pentru a suplimenta numărul locurilor de parcare, dar și pentru fluidizarea traficului, au fost instituite sensuri unice, unul cu acces din strada Aviator Niegel către strada Neagoe Basarab, iar pe artera din spatele blocurilor, a fost stabilit sens unic, de data aceasta cu acces din strada Neagoe Basarab.

În plus, strada Ciprian Porumbescu va fi cu sens unic, cu acces din strada Neagoe Basarab.

Pentru a facilita traficul, arterele de legătură dintre strada Păcii și strada Ciprian Porumbescu au rămas cu dublu sens.

Lucrările de sistematizare vor continua în tot orașul!

 

Ne aflăm pe Strada Păcii din municipiul Târgoviște, aici unde continuă programul de extindere al parcărilor. Este vorba în această locație despre o parcare nouă, per total undeva la 50 de locuri de parcare au fost realizate aici. Cred că am venit în întâmpinarea locuitorilor din această zonă unde, ca în foarte multe zone din municipiul Târgoviște, este necesară intervenția administrației publice locale punctuală pe acest aspect, extinderea numărului de locuri de parcare.(…) Odată cu implementarea acestui nou sistem de realizare a parcărilor în această zonă, se schimbă puțin și semnalizarea rutieră. În sensul că, vom avea sens unic din spre strada Aviator Niegel, către strada Neagoe Basarab, pe strada Păcii. De asemenea, din spre strada Neagoe Basarab, prin parcare, tot pe strada Păcii se numește și zona respectivă, va fi sensul din spre strada Neagoe Basarab către Aviator Niegel. De asemenea, strada Ciprian Porumbescu va fi cu sens unic, cu intrare  din spre Neagoe Basarab. Astăzi vor fi făcute toate marcajele rutiere, vor fi puse și semnele de circulație, iar începând de mâine se schimbă semnalizarea rutieră în această zonă. Refacem acest lucru în contextul în care vrem să contribuim la fluidizarea traficului prin aceste măsuri, și de asemenea, la crearea suplimentară de locuri de parcare. Pe artera principală  de acces din Cartierul CFR, intrare din spre Aviator Niegel, ieșire către Neagoe Basarab, se intră de asemenea din spre Neagoe Basarab, pe strada Păcii, prin parcare, prin spatele centralei termice, iar de asemenea pe strada Ciprian Porumbescu este sens unic din spre Neagoe Basarab. Străduțele de legătură între Păcii și Ciprian Porumbescu vor fi cu dublu sens, astfel încât să poată realiza trecerea rapid dintr-o zonă în alta” , a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *