• Dum. iun. 16th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Târgoviște, în finala națională a competiției Destinația Anului 2022 la categoria “City Break”

ByDâmbovițaMedia

apr. 29, 2022

În etapa regională a concursului Destinația Anului 2022 la categoria “City Break” , municipiul Târgoviște a ieșit învingător, având cel mai mare punctaj în Muntenia, Oltenia și Dobrogea.

Brașov a fost preferat în regiunea Transilvania, Banat, Crișana și Maramureș, iar Iașiul a avut cel mai mare punctaj în regiunea Moldovei și Bucovinei.

În această ediție, destinația câștigătoare a fost determinată într-o proporție de 2/3 de voturile publicului și în proporție de 1/3 de voturile Juriului. Au existat situații însă în care unele destinații au fost clasate pe primul loc în preferințele juriului, dar categoria lor a fost câștigată de o altă destinație, care a avut cel mai mare scor în preferința publicului.

Pentru etapa finalei naționale, Gianina Corondan va vizita Destinațiile câștigătoare în regiunea și categoria lor, împreună cu o echipă completă de producție TV pentru a descoperi atracțiile și noutățile din toate aceste destinații. Filmările vor avea simultan o componentă de producție TV clasică, dar și una interactivă.

De asemenea,  publicul are șansa să-și aleagă favoritul în marea finală de pe 5 mai. Cei care doresc să voteze, o pot face la adresa www.destinatiaanului.ro pentru a stabili podiumul final al întregii Românii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *