• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Tendințe pentru canapele, în 2022

ByDâmbovițaMedia

ian. 3, 2022

Gaseste online o oferta fresh de canapele si coltare! 

  1. Confortul este regele

Nu neglija niciodata acest punct – intr-un camin, forma trebuie sa se imbine cu funcția. Altfel spus, dincolo de fotografiile de pe internet, de look si stil, trebuie sa stim acest lucru – canapelele noastre trebuie să fie extrem de confortabile. Designerii au răspuns acestei cereri cu modele luxuriante, supradimensionate, pe cât de elegante și confortabile, pe atât de stilate.

2. Culori si nuante

Culorile neutre vor fi întotdeauna o alegere populară și practică pentru canapele, iar asta nu este pe cale să se schimbe in 2022. Vor fi tot mai cerute modelele in nuanțe de alb, crem, culoarea camilei și gri. Dar pentru cei mai îndrăzneți în alegerea culorilor, verdele si violetul sunt demne de a fi alese – împreună cu toate nuanțele de albastru și visiniu. Pentru a aduce o explozie de soare în camera de zi în 2022, se poate opta si pentru auriu ori alte nuanțe însorite de galben și portocaliu.

3. Inspirația vintage primeste atentia tuturor

Fie că este vorba de o canapea vintage autentică sau de un coltar contemporan proiectat  în jurul formelor clasice ale epocilor anterioare… tot ce este vechi este din nou …“nou”. Inspirațiile pentru canapele în stil vintage pot varia de la canapele clasice, voluminoase, inspirate din anii 70, până la canapele mai delicate, în stil francez, din catifea. Indiferent de epoca din care preferi să te inspiri, vintage nu se demodează niciodată.

4. Finisaje metalice

Finisajele și detaliile metalice au fost o tendință puternică pentru mobilierul din ultimii ani, iar acest lucru este valabil și pentru canapele. Strălucirea cromata este folosita poate pentru picioarele canapelei (dar si in alte locuri). Aceste finisaje metalice pot adăuga un strop de glamour și un plus contemporan canapelei și, în cele din urmă, si spațiului de locuit.

5. Detalii geometrice

O alta tendință este de a încorpora modele geometrice în camera de zi – marginile ascuțite sunt elegante și contemporane, cu forme și modele geometrice ca parte a designului canapelei. Acestea pot sa inspire si modul in care iti aranjezi intreaga sufragerie și celelalte piese de mobilier din acel spațiu. Apoi, poti adauga perne de inspirație geometrică pentru a crea acelasi aspect elegant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *