• mar. nov. 28th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

3 motive pentru a-ți achizitiona un laptop refurbished

Byadminstefan

ian. 3, 2022

În unele cazuri, laptopurile recondiționate îti pot oferi aceleași satisfacții ca și cele noi în momentul deschiderii coletului. Poti obține un laptop atât de bine recondiționat încât are chiar și mirosul specific produselor noi, să nu mai vorbim de perioada de garanție care poate fi aceeași ca și în cazul unui laptop nou.

Raportul calitate / preț

Laptopurile Second Hand vândute de firmele specializate provin din gama profesională a unor branduri celebre, fiind produse care au fost utilizate în corporații sau firme mari din occident care au renunțat la a le mai folosi deși ele ar mai fi avut viață lungă înainte pentru a beneficia de tehnologii mai noi. Acestea sunt cumpărate la grămadă, verificate, curățate și readuse în parametrii inițiali de funcționare. Acest mod de a reutiliza tehnologia este încurajat chiar și de cel mai mare furnizor de software: Microsoft, care pune la dispoziția revânzătorilor licențe Windows Microsoft Refurbished, la prețuri modice.

Atașament:
laptopuri-dell-latitude-e5470-intel-i5-6300u-8gb-ddr4-ssd-webcam-win-10-pro.jpg

Calitatea acestor produse este dovedită și de perioada îndelungată de garanție pe care acești revânzători o pot oferi, de până la 3 – 4 ani.

Performanța unui astfel de laptop nu este dată doar de performanța componentelor ci și de echilibrul configurației acestora, dar și de calitatea materialelor folosite. Astfel, experiența în utilizarea unui Laptop Refurbished cu procesor I5 generația a 5-a, care costă puțin peste 1000 lei este net superioară unui Laptop nou din aceeași gamă de preț.

Protejarea mediului

Prin achiziționarea unui laptop refurbished contribuiți la protejarea mediului înconjurător deoarece prelungiți viața de funcționare a unui produs, care va ajunge deșeu cu mult mai târziu. Deja industria automobilelor este afectată de criza micro-cipurilor deoarece industria nu face față cererii de electronice, în timp ce mediul înconjurător este sufocat de deșeuri electronice.

Fiabilitatea

Laptopurile din gama business reconditionate sunt mult mai durabile decât cele concepute pentru publicul larg, atât datorită materialelor folosite cât și atenției acordate în asamblare. Un laptop NEC asamblat în Japonia nu se va compara niciodată cu unul „made in China”, indiferent de brandul pe care-l poartă în ceea ce privește calitatea materialelor și a manoperei.

Concluzia ar fi că merită să aruncați o privire pe oferta de laptopuri second hand înainte de a decide ce laptop să vă cumpărați pentru a fi utilizat în activitatea de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *