• sâm. sept. 23rd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Totul Despre Audi A1

Byadminstefan

mai 26, 2022

In cazul autovehiculului Audi A1 sunt doua linii de echipare de baza. Una dintre cele doua se numeste Ambition, iar cealalta Atraction. Ambition este partea sportiva si dinamica, iar Atraction contine un set bogat de echipamente.

In modulul de echipare Atraction, autovehiculul Audi A1 se bazeaza pe siguranta pasiva. Acest echipament include perdele laterale, doua airbag-uri frontale si airbag-uri pentru cap. Automobilul este ideal pentru excursiile lungi in familie, cat si pentru un oras aglomerat. Cu aceasta ocazie va prezentam serviciile de inchirieri masini pentru orasele Otopeni si Bucuresti, prin compania Rent-4U. Acum, sa revenim la subiect…

Toate informatiile despre autovehiculul Audi A1

Pentru ca am discutat despre modurile generale de echipare ale autovehiculului Audi A1, vom continua sa vorbim despre acelasi subiect. Asadar, pe langa modulul Atraction, mai exista si Ambition. Acesta vine dotat cu jante din aliaj de 16 inch, impreuna cu proiectoare de ceata. Interiorul vine la pachet cu volan sport si ornamente din cabina, ce contin insertii de aluminiu. Scaunele din fata sunt de tipul sport si sunt echipate cu un sistem electric, destul de usor de utilizat.

Partea exterioara a autovehiculului Audi A1

Caroseria acesteia s-a dovedit a fi in continuare destul de atragatoare, iesind in evidenta cu ajutorul aspectului. Design-ul masinii transmite rapiditate si subliniaza caracterul sportiv.

Grila masinii este una imensa si nu este bifurcata. Acest element ajuta autovehiculul Audi A1 sa iasa in evidenta printr-un ornament cromat. Prelungirea capotei primeste o forma futurista, oferundu-i automobilului un aspect usor agresiv.

Marginile ascutite, usor taioase ale barei de pe ambele parti, subliniaza expresivitatea ‘incruntarii’ farurilor. Pasajele rotilor au o alura gratioasa si neteda. Datorita design-ului lor, masina primeste margini usor taioase. Aripile acesteia nu se umfla excesiv de mult, aducand vehiculului Audi A1 un aspect usor sportiv-agresiv.

Ce nu stiati despre Audi A1?

Aceasta masina vine dotata cu doua inii de echipare principale. Am mai vorbit despre cele doua in randurile de mai sus. Urmeaza ca spre sfarsitul articolului, sa afisam mai multe detalii despre ele. Prima dintre ele se numeste ‘atractie’, ce presupune un set bogat de echipamente. Cea de a doua optiune, Ambition (ambitie), este sportiva si dinamica, perfecta pentru oamenii carora le place sa se aventureze intr-o plimbare mai agresiva.

Linia de finisare pentru ‘atractie’ include o serie de imbunatatiri in domeniul cel mai important din zona auto – confortul. Pe langa confortul pe care il ofera, ea vine dotata cu un sistem audio chorus, o inchidere centralizata prin intermediul telecomenzii, reglare electrica a oglinzilor exterioare, geamuri electrice si un scaun pentru sofer reglabil pe inaltime. Toate aceste modificari ii ofera atat soferului cat si pasagerilor o calatorie foarte relaxanta.

Interiorul autovehiculului Audi A1

Interiorul masinii este conceput strict pentru patru pasageri, asa ca bagajul va fi o problema. Datorita faptului ca linia acoperisului este arcuita puternic, adultii pozitionati in spate vor simtii tavanul foarte aproape. Scaunul soferului are o aterizare joasa, caracteristica masinilor sport. In cuida acestui fapt, conducatorul poate vedea perfect traficul. Scanunul soferului este reglat nu numai pe latime, ci si pe inaltime. In general, scaunele sunt confortabile si au o stabilitate destul de buna.

Volanul autovehiculului Audi A1

Volanul masinii este format din trei spite. Acesta are butoane care controleaza nivelul radio-ului, schimba canalele acestuia si va ajuta sa raspundeti la telefon. Acesta are parametrii de reglare pentru unghi si adancime. Este comod si a fost imbracat intr-o piele de calitate, care nu permite transpirarea palmelor.

Interiorul masinii nu este unul spatios, dar arata excelent. Scaunele si tetierele sunt din piele, iar scaunele din fata au o postura precum cele de ‘racing’. Banchetele din spate sunt foarte confortabile, datorita materialului usor si moale, ce duc pasagerii cu gandul la o canapea.

Alte detalii despre autovehiculul Audi A1

Cromatica masinii

Cromatica masinii este perfecta din fabrica. Interiorul acesteia se potriveste perfect cu design-ul din exteriorul automobilului. Gri-ul deschis al masinii impreuna cu culoarea neagra, confera un aspect clasic si bine definit.

Mai facem de aceasta data o scurta paranteza, pentru a va prezenta compania noastra de rent a car din Bucuresti si Otopeni, Rent-4U. Sa revenim la subiect.

Motoarele automobilului Audi A1

Linia de motoare Audi A1 include patru unitati de putere. Deasemeni, gama de putere are doua motoare pe benzina TSFI si TDI, ce au de la 86 CP la 122 CP. Toate aceste motoare sunt fabricate cu cea mai recenta tehnologie. Acestea folosesc injectia directa de combustibil si turboalimentare.

Conceptul de reducere a volumului de lucru in combinatie cu platforma modulara, aduc eficienta pentru acest model de Audi. Acesta ofera o putere impresionanta cu un consum redus de combustibil, ce variaza de la 3,9 la 5,3L / 100 KM. Motorul de baza este turbo de 1,2 litrii. El dezvolta o putere de 86 CP, avand turatii de la 1500 la 3500 rpm, dezvoltand un cuplu maxim de 160 Nm.

Linia de echiapare ‘atractie’ a masinii Audi A1

In ceea ce priveste siguranta pasiva, echipamentul standard „atractie” include doua airbag-uri frontale, perdele laterale si airbag-uri pentru cap. Setul este completat de limitatoare de tensiune a centurilor de siguranta, tetiere integrate Audi si ancoraje Isofix pentru instalarea scaunelor destinate pentru copii.

Linia de echipare ‘Ambition’ a automobilului Audi A1

Imbinarea Audi A1 Ambition se realizeaza prin jantele din aliaj de 16 inch si a proiectoarelor de ceata. Interiorul ambition este completat de un volan sport cu o impletitura de piele. Deasemeni, elementele ornamentale ale cabinei sunt realizate cu insertii de aluminiu.

Scaunele din fata sunt de tipul sport si sunt echipate cu un sistem de acces usor. Totodata aceasta contine suporturi lombare ce devin reglabile pe inaltime.

Optiunile de echipare suplimentara a automobilului

Acest model de Audi poate fi echipat la cerere cu un motor de 1,4 litri si 122 CP, datorita caruia masina poate accelera pana la 200 Km/h. Aceasta mai poate veni cu inca doua optiuni: motoarele de 1,6 litri cu o capacitate de 90 si 105 CP. In mod implictit, toate motoarele functioneaza impreuna cu o transmisie manuala. Deasemeni, puteti opta pentru o  transmisie S-tronic cu dublu ambreiaj in 7 trepte. Absolut toate motoarele presupun un sistem start-stop.

Acesta a fost articolul nostru. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *