• mie. sept. 27th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Ultimele detalii despre construirea noului stadion de la Târgoviște

Byadminstefan

sept. 20, 2022

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat că ieri a fost ultima zi  pentru depunerea ofertelor de proiectare și construire a noului stadion din Târgoviște! Potrivit acestuia, au fost depuse nu mai puțin de șase oferte pentru proiectul a cărui valoare se ridică la aproximativ 310.000.000 de lei, TVA inclus, contribuția ??????????? ?????̦??? ??̂??????̦? fiind de 25.000.000 de lei. Până la sfârșitul lunii noiembrie, ofertele vor fi în evaluare tehnică.

Noul stadion va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partide din prima ligă a fotbalului național, din competițiile europene, dar și meciurile naționalei de fotbal. De asemenea, se vor mai putea juca meciuri de rugby de nivel național și mondial, dar se pot organiza și competiții de atletism.

Noul stadion va avea:

– ??.??? ??????;

– ?????̆ ?? ????????;

– ??? ?????? ?? ???????;

– ????̦?? ?????? ?????????̦?? ?̦? ??????̦.

 

Totodată, Corneliu Ștefan a mai transmis pe pagina sa de Facebook că în urma discuțiilor avute alături de primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, cu reprezentanții conducerii AFC Chindia Târgoviște, în scurt timp va fi anunțat staff-ul tehnic al clubului târgoviștean.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *