• Dum. apr. 14th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

USR-PLUS, proiect pentru pasionații de lectură

ByDâmbovițaMedia

iul. 5, 2021

Zilele trecute, USR-PLUS Crevedia a lansat un proiect de suflet pentru iubitorii de lectură, menit să aducă bucurie pentru aceștia. Acesta se numește “Un copil care citește va deveni un adult care gândește” și are scopul de a încuraja lectura încă de la cele mai fragede vârste.

Pentru că este o inițiativă specială, reprezentanții USR-PLUS Crevedia se vor deplasa în teritoriu și vor duce la domiciliu cărțile celor care solicită acest lucru. Doritori, trebuie doar să-și lase numărul de telefon într-un mesaj privat, iar în scurt timp vor primi materialul cerut.

La momentul demarării acestui proiect au luat parte senatorul Dragoș Popescu, deputatul Daniel Blaga și membrii ai organizației USR-PLUS Dâmbovița. Invitatul special a fost Iulia Popovici, secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii. Senatorul Dragoș Popescu a declarat că a fost onorat să participe la acest eveniment inedit, felicitând pe toți cei care au luat parte la acest proiect.

 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, păr şi îmbrăcăminte de exterior

,,La sediul cabinetului parlamentar din Crevedia, alături de colegul meu, Daniel Blaga – deputat, Iulia Popovici – secretar de stat în Ministerul Culturii și colegii din USRPLUS cărora le mulțumesc pentru colaborare, implicare și eforturile depuse pentru a putea fi cât mai aproape de cetățeni și de a menține un dialog permanent cu cei care ne-au acordat încrederea.

Biblioteca USRPLUS pune la dispoziția cetățenilor din comunitate un fond de carte generos. “Un copil care citește va deveni un adult care gândește” este un proiect unic prin care colegii din Crevedia încurajează lectura de la vârste cât mai mici și în acest sens se vor deplasa la locuințele celor care vor solicita cărți pentru a le înmâna personal” , a fost reacția senatorului USR-PLUS Dâmbovița, Dragoș Popescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *