• mar. nov. 28th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Alexandru Iorga, candidatul PSD Dâmbovița pentru Primăria Găești, propune Soluții la Problemele Orașului

Byadminstefan

oct. 2, 2023

Alexandru Iorga, președintele interimar al Organizației PSD Găești și candidatul PSD Dâmbovița pentru funcția de primar al orașului Găești în alegerile din 2024, a fost prezent la o conferință de presă săptămânală organizată de PSD Dâmbovița. Acesta a abordat subiectul problemelor importante cu care se confruntă orașul și a prezentat soluțiile pe care le propune pentru a le rezolva.

În discursul său, Alexandru Iorga a subliniat că una dintre cele mai presante probleme cu care se confruntă Găeștiul este traficul, care afectează viața de zi cu zi a locuitorilor. A menționat că Consiliul Județean Dâmbovița are în plan un proiect de centură pentru a soluționa această problemă și a exprimat speranța că acesta va fi implementat în curând. Acesta a subliniat că administrația locală trebuie să fie mai activă în rezolvarea acestor probleme și să colaboreze cu instituțiile județene pentru a aduce beneficii comunității.

O altă problemă semnalată de Alexandru Iorga este regenerarea orașului Găești. A evidențiat necesitatea redimensionării trotuarelor pentru a facilita deplasarea pietonilor, bicicliștilor și persoanelor cu dizabilități. De asemenea, a subliniat că orașul trebuie să se concentreze pe îmbunătățirea infrastructurii canalizării pentru a evita inundațiile în timpul ploilor. În acest context, a menționat și planul de construire a unei Baze Sportive în zona parcului, cu scopul de a revitaliza un spațiu neglijat de administrația actuală.

Alexandru Iorga a reiterat faptul că s-a angajat să asculte și să reprezinte dorințele și nevoile comunității și că va prezenta obiectivele sale, dar și ale cetățenilor din Găești în viitorul apropiat.

Aceste propuneri evidențiază angajamentul candidatului Alexandru Iorga pentru îmbunătățirea calității vieții în orașul Găești și dezvoltarea sa sustenabilă. Cu un trecut în conducerea Poliției Găești și o reputație respectată în comunitate, el aduce o perspectivă proaspătă și determinată în arena politică locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *