• mar. nov. 28th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

PSD Dâmbovița, replică pentru senatorul PNL, Virgil Guran, care a criticat modul în care este derulat programul apă – canal în județ

Byadminstefan

oct. 3, 2023

În contextul criticilor aduse de liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran, referitoare la întârzierea și riscul de neimplementare a programului de apă-canal în județ, PSD Dâmbovița a emis un răspuns ferm într-o conferință de presă desfășurată în această săptămână. Purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, Constantin Cozma, a pus sub semnul întrebării competența lui Virgil Guran și a acuzat PNL că generează artificial subiecte pentru a obține capital politic, fără să aibă o înțelegere profundă a proiectelor în curs de desfășurare.

Vin cu un subiect generat artificial de colegii noștri de coaliție. Săptămâna trecută au ieșit și au început să vorbească de proiecte în derulare în județul Dâmbovița. Nu înțeleg rostul lor, nu înțeleg de ce vorbesc despre ceva și habar nu au de acest subiect. Se leagă de proiectul uriaș de 450 milioane de euro, proiect la care în momentul de față sunt în desfășurare lucrări de peste 849.364 .000 de lei. Sunt lucrări de anvergură iar implementarea acestui proiect decurge fără nicio problemă. Îi sfătuiesc pe colegii noștri de coaliție, dacă doresc să câștige capital politic, să facă ceva util pentru județul Dâmbovița nu să-și atribuie merite care nu le aparțin. Noi înțelegem că dezvoltarea județului este o muncă de echipă dar se pare că suntem singuri pe teren, iar alții sparg semințe din tribună și își dau cu părerea’’, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, Constantin Cozma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *