• lun. mart. 4th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Ce bijuterii să porți cu o rochie de mireasă stil sirenă?

ByDâmbovițaMedia

mai 10, 2022

Ti-ai ales o rochie de mireasă tip sirenă pentru ziua cea mare?

Știm că vei arăta minunat în ziua nunții tale, chiar dacă mai sunt multe aspecte de dus la bun sfârșit, ca de exemplu, alegerea accesoriilor potrivite.

Este o decizie înțeleaptă să pui pe primul loc alegerea rochiei și ulterior a bijuteriilor care s-o completeze căci, în caz contrar, riști să te trezești că accesoriile alese nu sunt suficient de potrivite pentru modelul care ți-a captat atenția.

Dacă-ți drămuiești cu atenție fiecare investiție pe care o faci, pentru că organizarea unei nunți este în ansamblu un subiect sensibil când vine vorba de costuri, iată cum îți poți eficientiza bugetul referitor la alegerea bijuteriilor potrivite.

De ce aspecte să ții cont atunci când îți alegi bijuteriile pentru rochia de mireasă?

Un bun punct de plecare în alegerea accesoriilor este stabilirea contrastelor potrivite. Prin urmare, de exemplu, dacă ai o rochie de mireasă ce prezintă detalii aurii, sfatul nostru e să eviți accesoriile cu detalii argintii. În cazul în care optezi pentru o rochie fără fire strălucitoare sau astfel de detalii disponibile la nivelul voalului, pposibilitățile sunt nenumărate.

De asemenea, cu cât rochia este mai de efect, mai plină de accesorii, cu atât bijuteriile ar trebui să fie mai simple, mai finuțe.

Dacă mizezi pe o rochie de mireasă tip sirenă cu un decolteu pronunțat pe care nu-ți dorești să-l lași la vedere complet, un colier mai voluminos te poate ajuta să acoperi zonele nedorite.

Ține cont și de modelul genții, respectiv al voalului, dar și de coafură, pentru a te asigura că toate elementele se potrivesc perfect împreună și că nu există riscul să-ți alegi accesorii care să agațe rochia, să se prindă de păr etc.

Pentru rochiile sirenă cu decolteu la baza gâtului, ar trebui să alegi fie un colier de-o seamă, fie să renunți la acesta, cu atât mai mult dacă rochia este decorată cu cristale, volănașe sau perle.

Cum selectezi bijuteriile potrivite?

Alegerea cerceilor

Pentru rochia de mireasă tip sirenă, cei mai potriviți cercei sunt cei finuți, de mici dimensiuni, ori cerceii subțiri și alungiți. Dacă rochia prezintă un decolteu foarte adânc și un corset simplu, te poți orienta spre o pereche de cercei alungiți și simpli sau prevăzuți de exemplu, cu o perlă. Acesti cercei îți vor evidenția și mai bine linia corpului, implicit cea a gâtului.

Alegerea unui colier

Colierul poate sa fie la baza gâtului sau poate sa fie un colier în V cu elemente centrale, ce urmează linia rochiei. Recomandăm de asemenea opțiunile cât mai fine și delicate, care să-ți păstreze alura romantică și elegantă, fără a te încomoda.

Alegerea brățărilor

Dacă nu ai optat pentru o rochie cu mâneci și/sau rochie tip sirenă cu mâneci decorate, ți-ai putea orienta atenția către o brățară discretă sau una lată (în cazul în care rochia ta este deja foarte simplă și vrei s-o pui în evidență prin puțină strălucire). Bineînțeles, designul brățării ar trebui să fie unul similar accesoriilor deja alese sau să se îmbine corespunzător prin stil, culori, aplicații etc.

Diadema – pro sau contra?

Te întrebi cât este de indicat să investești într-o diademă, atunci când porți o rochie de mireasă tip sirenă?

Ei bine, dacă ai părul scurt sau mediu, ori optezi pentru o coafură formată cu bucle romantice de tipul unui bob scurt, o diademă ți-ar putea scoate în evidență și trăsăturile feței. Bineînțeles, dacă deja ai optat pentru un voal, te poți gândi la o modalitate de a-l accesoriza pe acesta, ori să optezi pentru un voal cu sistem de prindere tip diademă, deja accesorizat.

 

Iar după ce ți-ai ales accesoriile potrivite, nu uita să le probezi împreună cu rochia de mireasă pentru a te asigura că ai făcut cele mai bune alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *