• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Senatorul Dragoș Popescu, despre flash-mob-ul organizat de Consiliul Județean Dâmbovița

ByDâmbovițaMedia

mai 10, 2022

Dragoș Popescu, senator USR, a transmis pe pagina sa de Facebook câteva din impresiile sale despre evenimentul organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, flash-mob,  care a avut loc luni, 9 mai, în Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște. Acesta spune că acțiunea este foarte asemănătoare cu momentele festive organizate în România, înainte de Revoluția din ’89.

„Ieri, 9 mai, a fost o zi cu multe semnificații, pe lângă ceremonii militare și religioase, depuneri de coroane și alocuțiuni, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a ales să organizeze un așa-zis flash-mob care în realitate s-a dovedit a fi un festivism asemănător celui din epoca ceaușistă.

Sute de copii, posibil chiar 1 000, așa cum a menționat președintele CJD pe rețelele de socializare, au fost aduși pe platoul din fața Prefecturii. Unii au primit stegulețe și tricouri cu însemnele UE sau “Iubim Dâmbovița”, că doar era celebrată Ziua Europei. În acest caz elevii au lipsit motivat de la ore sau au chiulit într-un mod bine organizat, cu acordul părinților? ” , a transmis Dragoș Popescu pe pagina sa de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *