• sâm. sept. 23rd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Ce spune senatorul Dragoș Popescu despre desemnarea lui Dacian Cioloș pentru funcția de premier

Byadminstefan

oct. 12, 2021

După primele consultări de la Palatul Cotroceni, președintele României, Klaus Iohannis a decis să-l desemneze pe liderul USR-PLUS, Dacian Cioloș pentru funcția de prim-ministru.

Senatorul USR-PLUS Dâmbovița, Dragoș Popescu salută această numire a lui Dacian Cioloș pentru funcția de premier și a anunțat câteva dintre cele mai importante obiective pe care Guvernul va trebui să le îndeplinească după refacerea Coaliției.  Acestea sunt scoaterea din criză a României, reducerea infectărilor de COVID-19, implementarea reformelor și PNRR, un program mult așteptat de administrațiile județene și locale.

Pentru acest lucru, PNL și UDMR trebuie să fie de acord cu noua propunere de prim-ministru făcută de șefulul statului.

 

,,Președintele l-a desemnat pe Dacian Cioloș pentru funcția de prim ministru, mandatându-l să formeze un nou guvern. Sper ca PNL și UDMR să dea dovadă de responsabilitate și să aleagă să reformăm împreună Coaliția, pentru a putea începe să scoatem România din criză.

Prioritățile sunt clare: învingerea pandemiei, implementarea reformelor așteptate de către români și, firește, PNRR – o șansă pe care țara noastră nu-și permite să o rateze” , a transmis senatorul USR-PLUS, Dragoș Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *