• lun. mart. 4th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Senatorul Dragoș Popescu, anunț important pentru cei care nu se pot prezenta mâine la concursul pentru ocuparea posturilor de director și director adjunct în școli, din cauza infectării cu virusul Sars-CoV-2

ByDâmbovițaMedia

oct. 14, 2021

Mâine, 15 octombrie 2021, începând cu ora 10:00, se va derula proba scrisă a examenului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

Senatorul de Dâmbovița al USR-PLUS, Dragoș Popescu a venit cu o veste bună pentru candidații care nu pot fi prezenți mâine la această probă din cauza infectării de COVID-19 sau din cauza carantinării. Aceștia se pot înscrie pentru sesiunea suplimentară care va avea loc pe 28 octombrie 2021. Aceștia se pot înscrie pe o platformă de colectare a dosarelor digitale.

Dragoș Popescu a oferit mai multe detalii despre această nou facilitate de care se pot folosii candidații care nu pot ajunge mâine la examen,

,,Mâine se va desfășura proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar.

Pentru candidații înscriși care nu se pot prezenta din cauza infectării cu virusul SARS-CoV-2 sau din cauza carantinării va fi organizată o sesiune suplimentară în data de 28 octombrie.

Pentru cele 8.652 de funcții vacante la nivel național (6.231 funcții de director și 2.421 funcții de director adjunct) au fost depuse 9.221 de dosare.

Anul acesta a existat o platformă de colectare a dosarelor digitale pentru concurs realizată de colegul meu de la USRPLUS Tudor Oprea, fost subsecretar de stat în Ministerul Educației, responsabil cu digitalizarea.

Îmi doresc să fie organizat un concurs corect și transparent, care să respecte procedura și metodologia publicată de Ministerul Educației. Cred, sincer, că asta ar trebui să ne dorim cu toții.

Acest concurs poate fi un prim pas spre depolitizarea din sistemul de educație” , a explicat senatorul USR-PLUS Dâmbovița, Dragoș Popescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *