• Dum. feb. 5th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Cetățenii comunei Crevedia, invitați la dezbatere pe tema construirii unei hale de procesare a deșeurilor, care nu are autorizație

Byadminstefan

sept. 27, 2021

Locuitorii comunei Crevedia, revoltați din cauza unei hale de deșeuri construită ilegal!

Senatorul USR-PLUS Dâmbovița și membru al Comisiei de Mediu din Senat, Dragoș Popescu, împreună cu Ionuț Năstase, consilier local USR-PLUS Crevedia, invită localnicii la o întâlnire-dezbatere care va avea loc miercuri, 29 septembrie, începând cu ora 17:30. Aceasta se va desfășura la sediul cabinetului parlamentar USR PLUS al comunei Crevedia, din satul Dârza.

Cetățenii au semnalat faptul că un operator a construit fără autorizații o hală unde vor fi procesate deșeuri aduse din Buftea, unde taxa pentru tipul acesta de deșeuri a crescut de cinci ori, iar acum ele urmează să fie suportate de localnicii din Crevedia.

Parlamentarul Dragoș Popescu a precizat că în urma discuției pe care a avut-o cu Ionuț Năstase, PUZ-ul pentru construcția respectivă nici măcar nu a fost aprobat în ședința Consiliului Local Crevedia, urmând abia joi, 30 septembrie să fie supusă la vot pe ordinea de zi.

 

,,Consilierul nostru local de la Crevedia, Ionuț Năstase a oprit și a demascat tot. La presiunile cetățenilor, PUZ-ul s-a amânat. Ar fi trebuit votat cu ceva timp în urmă. O să intre din nou pe ordina de zi joi. Cu această dezbatere, noi vrem să fim alături de cetățeni, de aceea trebuie să-i ascultăm” , a precizat Dragoș Popescu, senator USR-PLUS Dâmbovița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *