• joi. sept. 21st, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Chindia, remiză pe terenul Viitorului și rămâne aproape de play-off

Byadminstefan

mart. 17, 2021 , ,

Gruparea dâmbovițeană a ,,dat-o la pace” cu Viitorul Constanța în meciul din această seară, care a contat pentru runda 28 a Ligii I. Confruntarea s-a terminat cu scor alb,  0-0, după un joc cu miză pentru ambele echipe care au același obiectiv, și anume, accederea în play-off-ul campionatului.

Pe o suprafață de joc nu foarte bună, cele două echipe au preferat să fie precaute, singurele faze notabile arătate de târgovișteni la poarta adversă au fost oferite de Popa și Celea. Nici gazdele nu au fost mai periculoase în atac, trecându-și în cont tot doar două ocazii.

Partea secundă a meciului a fost la fel de săracă în faze de poartă. Totuși, constănțenii au părut ceva mai periculoși pe final, trecând de câteva ori pe lângă deschiderea scorului, dar tânărul Aioani a fost de fiecare dată la post și a salvat poarta echipei sale.

În continuare, bătălia pentru play-off rămâne una acerbă. Chindia Târgoviște ocupă locul 7 în clasament, cu 36 de puncte acumulate și se află la doar un punct de zona play-off-ului.

În ultimele două etape ale sezonului regulat, formația pregătită de Emil Săndoi va da piept cu FC Voluntari  și FC Argeș. Pentru târgovișteni este obligatoriu să obțină cel puțin o victorie în aceste două confruntări și să nu piardă niciun joc pentru a avea șanse mari la calificarea în play-off.

 

Formațiile de start:

Viitorul: Cojocaru – Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Matei, Artean, Ciobanu – Jo Santos, Andronache, Grădinaru

Chindia: Aioani – Martac, Pițian, Celea, Dinu – Neguț, Rață, Dumitrașcu, Șerban – Popa, Florea

Sursa foto: Facebook, AFC Chindia Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *