• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Corneliu Ștefan anunță…accesul spre Platoul Bucegi va fi mai ușor!

ByDâmbovițaMedia

feb. 2, 2022

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a anunțat astăzi pe pagina sa de socializare că a fost rezolvată  una dintre cele mai mari probleme din zona montană a județului Dâmbovița. Drumul care asigură legătura cu platoul montan Peștera-Padina, cu restul județului, a fost luat în proprietatea comunei Moroeni. Astfel, accesul către Platoul Bucegi va fi unul mai facil, după ce Consiliul Județean împreună cu localitatea Moroeni vor interveni cu lucrări de modernizare în zona respectivă.

„Am rezolvat una dintre cele mai presante probleme din zona montană a județului Dâmbovița!

Datorită demersurilor făcute în ultima perioadă, drumul care coboară din Bucegi pe partea stânga a Lacului Bolboci și care asigură legătura platoului montan Peștera-Padina cu restul județului a intrat în patrimoniul public al comunei Moroeni.

În cel mai scurt timp, între primăria Moroeni și Consiliul Judeţean Dâmboviţa se va încheia un protocol de colaborare, astfel încât administrația județului să poată interveni pe acest drum cu lucrări de modernizare  și reparații, dar, ceea ce este foarte important pentru turismul dâmbovițean, să putem executa lucrări de deszăpezire pe tot parcursul sezonului rece.

Nu în ultimul rând, este și o premieră! Încă de la apariția sa în rețeaua montană, drumul de care vorbim, cu o lungime de peste 8 km, nu a aparținut din punctul de vedere al administrării nici Consiliului Judeţean Dâmbovița, nici primăriei Moroeni.

Or, prin HG-ul de astăzi, în sfârșit, acesta intră în domeniul public al unei unități administrativ-teritoriale dâmbovițene!” , a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *