• Dum. iun. 16th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

COS Târgoviște face angajări!

ByDâmbovițaMedia

mart. 23, 2022

Grupul italian Beltrame va readuce la viață Combinatul de Oțeluri Speciale de la Târgoviște. Noul angajator anunță investiții de până la 250 de milioane de euro. De asemenea, vor fi create peste 1.000 de locuri de muncă.

Informare Sindicatul Valahia

 

Beltrame a preluat COS Târgoviște și se pregătește de reluarea activității.  Ce trebuie sa cunoașteți:

  1. Baza de date cu toți salariații aflați în evidență la COS Târgoviște, se află la dispoziția noului angajator. Vor fi contactați în primul rând foștii salariați de care noul angajator are nevoie imediat.
  2. Alte persoane interesate de un loc de muncă la combinat, pot depune CV-ul la registratura combinatului.
  3. În cadrul societății exista un contract colectiv de muncă încheiat de către sindicatul reprezentativ de la DONALAM CĂLĂRAȘI și acel contract se aplică și salariaților din combinatului de la Târgoviște, conform legii.
  4. ATENȚIE…numai după angajare puteți opta sa va înscrieți în sindicatul reprezentativ, sa constituiți un alt sindicat sau sa vă afiliați oricărui sindicat doriți, fără sa fiți constrânși ca pana acum sa va înscrieți cu forța în sindicatul constituit cu ajutorul cu influența si cu oamenii ,, de casă” ai rușilor! SĂ NU UITAȚI si sa nu va lăsați manipulați !
  5. Aveți șansa unui nou început! NIMENI nu vă poate conditiona angajare de apartenența la un sindicat. Aveți posibilitatea sa negociați individual un salariu mai bun decât cel din contractul de munca existent, ale cărui prevederi sunt minime.

Nicolae Dragodănescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *