• mie. sept. 27th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Dâmbovița: Au fost scoase la concurs 21 de posturi pentru medici specialiști

Byadminstefan

ian. 7, 2022

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a anunțat pe pagina sa de Facebook că au fost scoase la concurs 21 de posturi pentru medici specialiști.

.Astfel, în fiecare secție a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, dar și în punctele de lucru ale acestuia din județ vor fi medici bine pregătiți, într-un număr extrem de mare, astfel încât să se răspundă tuturor nevoilor dâmbovițenilor.

Președintele CJD a precizat că medicii vor fi așteptați în proiectul ,,Sănătate pentru Dâmbovița”. Pentru ca activitatea medicilor să fie desfășurată în condiții cât mai bune, Consiliul Județean pregătește mai multe proiecte de modernizare a unităților spitalicești din Dâmbovița.

Printre acestea se numără; construirea unui Ambulatoriu de Specialitate în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Proiectul pregătit are o valoare de peste 18.000.000 de lei. Extinderea, modernizarea și reabilitarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean! Valoarea totală a proiectului se ridică la peste 8.100.000 lei.  De asemenea, mai este pregătit proiectul pentru extinderea Secției de Cardiologie a Spitalului Județean, precum și achiziționarea unui angiograf. Suma estimată pentru implementarea proiectului este de 2.000.000 de euro. ,, Sunt convins că vom aduce în Dâmbovița medici foarte buni. S-a văzut, încă de anul trecut, că putem asigura condiții în care se poate profesa la standarde cât mai bune: 10 medici specialiști, 1 medic primar și 1 farmacist s-au alăturat, în 2021, cadrelor medicale din cel mai important spital dâmbovițean” , a mai completat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *